ΓΙΑΤΙ eGEMI

Το eGEMI παρέχει λύσεις και εργαλεία για κάθε εταιρική ανάγκη.

Μέσα από το eGEMI εξασφαλίζετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, απόδοση και χαμηλό κόστος ενώ παράλληλα καλύπτετε όλες τις εταιρικές σας ανάγκες και νομικές υποχρεώσεις. Το δίκτυο συνεργατών, οι υπηρεσίες και τα πακέτα του eGEMI είναι σχεδιασμένα ώστε κάθε διαδικασία να ολοκληρώνεται άμεσα, απλά και αποτελεσματικά.

Μέσα από τα πακέτα προσφορών και λειτουργιών, αλλά και με την συνεχή τεχνική υποστήριξη και επικοινωνία, το eGEMI είναι η πλέον ενημερωμένη και ασφαλής πλατφόρμα για εσάς και την εταιρεία σας.

Από την δημιουργία εταιρικών ιστοσελίδων, την ηλεκτρονική δημοσίευση ισολογισμών και τη διαρκή συντήρηση και ενημέρωση του δικτύου μέχρι τη δημιουργία νέων προϊόντων κατάλληλων για τις πλέον νέες εταιρικές μορφές, το eGEMI κρατάει σταθερή την ποιότητα, τη δυναμική και την άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις της αγοράς.

Μέσα από το eGEMI μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να αποκτήσετε την εταιρική σας σελίδα επιλέγοντας είτε ένα από τα οικονομικά μας πακέτα είτε μια εξειδικευμένη και προσαρμοσμένη ανάπτυξη ιστοσελίδας στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Τα νέα πακέτα υπηρεσιών του eGEMI στοχεύουν στην κάλυψη των υποχρεώσεων των Ιδιωτικών Κεφαλαιουχικών Επιχειρήσεων αναφορικά με τις νομικές απαιτήσεις περί Εταιρικής Διαφάνειας. Μια Ι.Κ.Ε. μπορεί απλά, οικονομικά και γρήγορα να καλύψει τις υποχρεώσεις της σε λιγότερο από 24 ώρες.

Η δημοσίευση των εταιρικών ισολογισμών και ανακοινώσεων, δεν είναι απλή διαδικασία. Μέσα από την πλατφόρμα και τις υπηρεσίες του eGEMI οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις της εταιρείας σας καλύπτονται άμεσα, με ασφάλεια και σύμφωνα με όσα η ισχύουσα νομοθεσία ορίζει.

Το eGEMI έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει απλά, γρήγορα και σίγουρα, όλες τις υπηρεσίες που έχει ανάγκη η εταιρεία σας και να κάνει εύκολη τη δημοσίευση ισολογισμών σας, των εταιρικών προσκλήσεων και των ανακοινώσεων.

Χάρη στην τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό το eGEMI, είναι ένα εργαλείο απαραίτητο για κάθε σύγχρονη ελληνική εταιρεία.

Back to Top