ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Επιλέξτε την ερώτηση που επιθυμείτε.

Αν έχω σελίδα σε άλλο πάροχο και θέλω να τη μεταφέρω στο eGEMI;

Αν έχετε ήδη εταιρική σελίδα σε άλλο πάροχο και θέλετε να τη μεταφέρετε, το eGEMI  θα φροντίσει ώστε η διαδικασία να γίνει με το μικρότερο δυνατό κόστος και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, θα φροντίσουμε η αγορά πακέτου προσαρμοσμένων υπηρεσιών να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας και με χαμηλό κόστος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τη “ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” με τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Γιατί να δημοσιεύσω τον εταιρικό ισολογισμό μου στο eGEMI;

Η δημοσίευση των εταιρικών ισολογισμών και των προσκλήσεων και ανακοινώσεων, είναι μια διαδικασία που αν και φαίνεται απλή είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να ολοκληρώνεται με απόλυτη ασφάλεια.

Η πλατφόρμα του eGEMI σχεδιασμένη ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια, και σε χαμηλό κόστος. Με το ολοκληρωμένο δίκτυο επαγγελματιών αλλά και δίκτυο συνεργατών που βρίσκονται πίσω από την πλατφόρμα του eGEMI, είστε σίγουροι για την απόδοση του πακέτου σας αλλά και για τους συνεργάτες που διαχειρίζονται τα εταιρικά σας στοιχεία.

Γιατί να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του eGEMI, ενώ διαθέτω ήδη εταιρική ιστοσελίδα;

Οι εταιρικοί ισολογισμοί, οι εταιρικές ανακοινώσεις και οι προσκλήσεις, αν και αποτελεί νομική υποχρέωση να δημοσιεύονται, είναι σημαντικά και ευαίσθητα στοιχεία για κάθε εταιρεία. Δημοσιεύοντας τα στην επίσημη ιστοσελίδα σας, τα κάνει ορατά από οποιονδήποτε έχει πρόσβαση σε αυτή.

Το eGEMI είναι μια απόλυτα ασφαλής πλατφόρμα ηλεκτρονικής δημοσίευσης ισολογισμών που σας καλύπτει από οποιοδήποτε ρίσκο για τους εταιρικούς σας ισολογισμούς, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεστε απέναντι σε όλες τις νομικές σας υποχρεώσεις, με το μικρότερο κόστος υπηρεσιών της αγοράς. Ακόμα, η εταιρική σας ιστοσελίδα μέσα από το eGEMI εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην επίσημη ιστοσελίδα σας, με ασφάλεια.

Γιατί χρειάζομαι εταιρική σελίδα;

Η παρουσία στο διαδίκτυο είναι από τις πιο σημαντικές, αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας.

Κάθε σύγχρονη εταιρεία έχει διαδικτυακή παρουσία, άμεσα ή έμμεσα. Αγοράζοντας τα πακέτα υπηρεσιών eGEMI, εξασφαλίζετε με ελάχιστο κόστος και χωρίς καθόλου κόπο διαδικτυακή παρουσία για την εταιρεία σας, ενώ παράλληλα είστε καλυμμένοι από τις νομικές σας υποχρεώσεις για δημοσίευση των εταιρικών σας ισολογισμών.

Η εταιρική σας ιστοσελίδα, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες σας να σας βρίσκουν εύκολα, να επικοινωνούν μαζί σας αλλά και να μαθαίνουν νέα για εσάς και τα προϊόντα σας, άμεσα. Επίσης, έχετε δυναμικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ανάμεσα στους υπόλοιπους επαγγελματίες του κλάδου σας.

Έχω υποχρέωση ως Ι.Κ.Ε. να διατηρώ ιστοσελίδα;

Σύμφωνα με το Άρθρο 47 (ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4072 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012) “Η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία οφείλει μέσα σε ένα μήνα από τη σύστασή της να αποκτήσει εταιρική ιστοσελίδα,…”. Συνεπώς, κάθε Ι.Κ.Ε. πρέπει να διατηρεί ιστοσελίδα ή οποία πρέπει να δηλωθεί στο Γ.Ε.ΜΗ.

Ποια είναι τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει μια ιστοσελίδα για Ι.Κ.Ε.;

Σύμφωνα με το άρθρο 47 περί Εταιρικής Διαφάνειας (Νόμος υπ΄ αρίθ. 4072 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012) ισχύουν τα εξής:

1. Σε κάθε έντυπο της εταιρείας πρέπει απαραίτητα να αναφέρονται η επωνυμία της, το εταιρικό κεφάλαιο και το συνολικό ποσό των εγγυητικών εισφορών του άρθρου 79, ο αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. της εταιρείας, η έδρα της και η ακριβής της διεύθυνση, καθώς και αν η εταιρεία βρίσκεται υπό εκκαθάριση. Αναφέρεται επίσης η ιστοσελίδα της εταιρείας σύμφωνα με την επόμενη παράγραφο.
2. Η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία οφείλει μέσα σε ένα μήνα από τη σύστασή της να αποκτήσει εταιρική ιστοσελίδα, όπου πρέπει να εμφανίζονται με μέριμνα και ευθύνη του διαχειριστή τα ονοματεπώνυμα και οι διευθύνσεις των εταίρων, με την κατηγορία εισφορών του καθενός, το πρόσωπο που ασκεί τη διαχείριση, καθώς και οι πληροφορίες της προηγούμενης παραγράφου. Στο Γ.Ε.ΜΗ. καταχωρίζεται και η ιστοσελίδα της εταιρείας. Περισσότερες εταιρείες μπορούν να έχουν κοινή ιστοσελίδα, αν το περιεχόμενό της είναι σαφώς διακριτό ανά εταιρεία.

Ποια η διαφορά ανάμεσα στα πακέτα;

Κάθε πακέτο που προσφέρει το eGEMI είναι σχεδιασμένο ώστε να συνδυάζει τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες και εργαλεία στην καλύτερη τιμή. Από τις βασικές υπηρεσίες ηλεκτρονικής δημοσίευσης ισολογισμών, μέχρι τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, το eGEMI είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα και υποστηρίζεται από επαγγελματίες με εμπειρία και γνώση στον χώρο.

Ανάλογα με τις ανάγκες τις εταιρείας σας και τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα πακέτα ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα του eGEMI ώστε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο υπηρεσιών, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Πώς αγοράζω ένα πακέτο;

Για να αγοράσετε ένα από τα πακέτα του eGEMI χρειάζεται να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα που εμφανίζεται όταν πατήσετε το το κουμπί “Αγορά” που βρίσκεται δίπλα σε κάθε πακέτο, στη σχετική σελίδα του site.

Μόλις υποβάλετε τη φόρμα, οι συνεργάτες του eGEMI θα επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα για να σας δώσουν πληροφορίες πως πρέπει να γίνει η καταβολή των χρημάτων καθώς και πότε θα έχετε στα χέρια σας το τιμολόγιο αγοράς, αλλά και την αίτηση εγγραφής σας στο Επιμελητήριο. Η καταβολή των χρημάτων γίνεται μέσω τράπεζας, σε καταστήματα που έχουν δίκτυο πανελλαδικά, ώστε να μην έχετε καμία δυσκολία.

Πώς δημοσιεύεται ο ισολογισμός της εταιρείας μου;

Μόλις επιλέξετε το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες σας, πατάτε στο κουμπί “Αγορά”. Συμπληρώνετε τη φόρμα και την αποστέλλετε στο eGEMI.

Η ομάδα του eGEMI, μόλις λάβει την αίτηση σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την αγορά και για επιπλέον πληροφορίες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε με φαξ ή με email τα στοιχεία σας στο eGEMI.  Εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την εταιρική σας ιστοσελίδα, να αναρτήσουμε τους ισολογισμούς και τις σχετικές ανακοινώσεις. Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες η σελίδα σας θα αναρτηθεί και εσείς θα λάβετε επιβεβαίωση καθώς και το link για να δείτε τη σελίδα σας ή και να τη συνδέσετε με οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική σελίδα διαχειρίζεστε.

Αν το πακέτο που επιλέγετε έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς και δεν είναι ένα από τα τυποποιημένα πακέτα του eGEMI, οι συνεργάτες μας θα σας ενημερώσουν πλήρως για τις τεχνικές λεπτομέρειες της σελίδας σας.

Πώς επιλέγω το σωστό πακέτο;

Ανάλογα με τις ανάγκες προβολής σας και παρουσίας της εταιρείας σας στο διαδίκτυο, και φυσικά με τον προϋπολογισμό σας, στη σελίδα “ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ” ή “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ι.Κ.Ε.” σύμφωνα με την εταιρική σας μορφή θα βρείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρει κάθε πακέτο αλλά και το κόστος αγοράς του.

Εάν έχετε εξειδικευμένες ανάγκες που δεν αναφέρονται στα προσχεδιασμένα πακέτα, η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σχεδιάσουμε μαζί το πακέτο υπηρεσιών που χρειάζεστε στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Εάν θελήσετε να αναβαθμίσετε το πακέτο σας, οποιαδήποτε στιγμή, αυτό είναι εφικτό με ένα απλό τηλεφώνημα στο eGEMI ή με Mail. Στην περίπτωση αυτή δεν επιβαρύνεστε εκ νέου με το κόστος αγοράς νέου πακέτου, παρά μόνο με τη διαφορά τιμής ανάμεσα στο παλιό και στο αναβαθμισμένο πακέτο που επιλέγετε.

Πώς μπορώ να διορθώσω μια λάθος καταχώρηση;

Οποιαδήποτε αλλαγή, διόρθωση, ενημέρωση ή διαχείριση χρειάζεται η ιστοσελίδα σας γίνεται εύκολα και με μηδενικό κόστος.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα του eGEMI, τηλεφωνικά, με mail ή με φαξ, και οι συνεργάτες σας στο eGEMI θα φροντίσουν να επεξεργαστούν τα στοιχεία και τη σελίδα σας, άμεσα.

Υπάρχουν επιπλέον υπηρεσίες σε κάθε πακέτο;

Με κάθε αγορά πακέτου eGEMI, λαμβάνετε επιπλέον :

  • Αίτηση καταχώρησης της ιστοσελίδας σας στο επιμελητήριο – συμπληρωμένη και έτοιμη για τη δική σας υπογραφή και απόδοση
  • Ταχυδρομική αποστολή του τιμολογίου για άμεση και ασφαλή καταχώρηση στα λογιστικά σας αρχεία
  • Πλήρως ενημερωμένη και πάντα διαθέσιμη Ηλεκτρονική Δημοσίευση των Ισολογισμών, Εταιρικών προσκλήσεων και Ανακοινώσεων
  • Δυνατότητα αναβάθμισης από ένα πακέτο υπηρεσιών σε άλλο, με μοναδικό επιπλέον κόστος τη διαφορά των πακέτων
Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις με την αγορά πακέτου;

Αντίθετα με τα υπόλοιπα πακέτα προσφορών που κυκλοφορούν στην αγορά, τα πακέτα υπηρεσιών του eGEMI περιγράφονται πλήρως και κοστολογούνται συνολικά. Οι τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και δεν έχουν κρυφές χρεώσεις ή επιπλέον έξοδα.

Ακόμα και για τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες, το τελικό κόστος περιλαμβάνει και Φ.Π.Α.

Back to Top